Taaruf ahli KSRS

*Salam Sejahtera*

Salam perkenalan buat semua ahli kelab...KSRS. Maaflah lambat sikit siapkan assignment pertama ni. Sebenarnya akak ni bercinta sikit nak expose profile diri sendiri kat alam maya ni. Almaklumlah MALU.. hehe

Yelah kebanyakan ahli kelab yang lain dah kenal satu sama lain. Akak ni baru nak hulur salam .. Harap-harap ada yang sudi berkawan  :)

"Assalamualaikum" 

Inilah saya...
Nama
Nama saya 'CAHAYAMATA' anak perempuan kepada 'HAMBA ALLAH'. Itu nama saya dalam bahasa Melayu. Kalau cakap Arabnya ialah NURULAIN BINTI ABDULLAH...(kang kene gugel dengan AhLonG pulok). Boleh panggil Ain atau Aina* ada kak kat depan pon tak per

Umur
Saya sebaya mak dara a.k.a adza. (nak tahu terjahlah profile mak dara ok)Sesiapa yang muda dari saya nak panggil 'akak' atau 'kak' silakan...Nak panggil namapun saya tak marah :)

Tempat tinggal

Saya berasal dari Kampung d ong Raub Pahang. Now tinggal di AU3 KL.

Emel
cahayamata77@gmail.com

Status
Saya sudah berkahwin 9 tahun dengan En. Mat P dan mempunyai 4 orang anak. Kesemuanya hero!

Saya suri rumahtangga sepenuh masa. Sebelum ini saya pernah bekerja sekejap. Blogging secara part time. Kalau tak bz dan tak berebut pc dengan anak-anak yang nak main game, saya pasti akan join semua aktiviti KSRS. Insha Allah.


LUV

6 comments:

Tina Othman said...

macamana nak join kelab ni?? aritu nampak mak dara tulis kat fb, tapi lupa nak tanya

Aina said...

Tina check entri ain sebelum ni.ain tag awak.buat biodata dan sent kat puan bee.jomlah....:)

puanbee said...

terima kasih kak aina ..saya lmbt sikit tengok comennt nih saya dah masukkan biodata akk ye..

Aina said...

Bee...

hehe tak per.mmg duk tunggu pun ni.ok nnt akak datang terjah kat kelab ye:)

thanks

Lelord said...

salam kenal dari mamanajlaa :)

ct N honey said...

selamat berkenalan,suka tgk header ada gambar hero ben 10 tu,kreatif