Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya...

*Salam Sejahtera*

Lagi lagi segmen. Ya, jom hangatkan malam minggu kita dengan bersegmen. Kali ni saya join segmen Lulu Caldina. 

Dipersembahkan banner pihak penganjur.



Inilah Lulu Caldina. Bukan Ana Lulu dan bukan Lili Lulu ye. Gojes dan cun orangnya. Sekali pandang macam Sheila Majid ler. Hehe jangan marah ye dik. Nama Lulu ni dah biasa kujumpa dalam kotak komen blogger lain tapi tak pernah sekali pun akak singgah ke sana. Sorry baru hari nak ketuk pintu dan join segmen ni.

Tutup segmen ni tengah malam ni. So cepat-cepat hantar penyertaan korang. Klik sini

Jangan terjah sekali je ye. Terjahlah berkali-kali...hehe

5 comments:

c genk bah ne said...

singgah sini dan follow
jom join bloglist kat blog genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/senarai-peserta-segmen-lulu-caldina.html

sakura_sue said...

wow menarik. terasa nk join :)

Aina said...

c_genk,

terima kasih yer.Insha Allah kalau free nnt akk join


sakura_sue,

jom lah join.tempoh dilanjutkan

LUNA LANUN said...

baru hari ni berkesempatan untuk blog joging dan follow para peserta Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya....

LATEST ENTRIES
1. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering

anitadiana said...

jenguk & follow dr segmen lulu caldina