Wordless Wednesday: Flying in the sky



Hello..hello..hello...


Ni nak bagitahu kepada semua yang join Wordless Wednesday Fiesta, hari ni Eyriqazz mengadakan lagi Wordless Wednesday Contest. Kepada sesiapa yang berminat sila hantarkan permohonan anda ke sini.


Oppp sebelum tu sila patuhi syarat berikut.
Tema bebas tapi pastikan gambar yang dipilih adalah gambar diambil sendiri or diambil oleh orang terdekat (Suami, Isteri, rakan-rakan.Or lebih mudah, bukan diambil dari google or other website)
Ada lagi syarat-syarat lain. Tapi sila dapatkan info lanjut di permalink di atas.


Pic di atas di ambil oleh Encik Mat P dalam flight Aussie ke Tonga pada tahun 2008.

10 comments:

Farhani Mazlan said...

Subhanallah!sangat indah.nak sangat someday dapat capture gambar awan camnie.kalau selalu naik flight pun,domestic flight dan selalu waktu malam.

btw,join gak ke?hehehe.tak terjah lg blog cikgu tu. :)

Terbang Bersamaku said...

cantiknya pemandangan...tak terucap dgn kata-kata...

Aina said...

farhani,

a'ah letak pic ni kat blog GTO

terbang bersamamu,

betul2 wordless kan.... subhanallah:)

Hans said...

wow
cantik

Aina said...

hans,
a'ah cantik...tp x berpeluang tgk dengan 2 biji mata sendiri.sharing from other's shot:)

sakura_sue said...

ya Allaah. awan mcm gula-gula kapas!

Aina said...

sakura_sue,

dalam cuaca elok nampaklah mcm gula2 kapas ....kalau malam atau cuaca mendung dan berhujan x dptlah suasana mcm tu:)

ummu said...

salam, subhanallah walhamdulillah...allahu akbar
all the best

Aina said...

Ummu,

Terima kasih...sekadar mencuba nasib...pic ni guna kamera biasa jer.Kalau DSLR hasilnya lagi memuaskan.saingan sengit kali ni..

ZIPPO MILLER said...

ehh Zippo tau gto tu...hehhe kak Pic Awan mmg Best