Izinkan aku poyo sekejap

*Salam Sejahtera*


Akhirnya dapat jugak. Terima kasih Encik Nuff di atas pemberian tak seberapa seketul BE yang comel. Hehe...tak boleh tahan nak poyo citer kat orang kampung. Hahaha...jangan muntah key

Tapi kan....kan...



 


Nak tau sebab apa? Tepon akak ghaib...ya ghaib. Bak kata anak-anak, halimunan. Tak taulah kat mana ghaibnya. Bila call masuk voice mail. Dah puas seantero rumah dicari tapi tak juga ketemu...


Ya...yaa...yaaa...yaaaaaaaaaaaaaaaaa...ku kehilangan iphonehenfon di dalam rumah sendiri. Nampak benor serabutnya rumahku kan dan makin serabut bila mencari cari barang hilang....semua benda diselongkarkan..ayyakkk di mana kau enfonku???????????  :(
Sorry aku poyo...citer phone hilang dalam rumahpun nak citer.Tak tau part mana lagi mau digeledah.

5 comments:

sakura_sue said...

mesti ade punye. cari betu-betul k.aina.. :)

Aina said...

ehtahlah awak...mana tah agaknya anak2 akak lempar:(

アヌム ちゃん said...

dh jmpe tak akak..aa btw congratess ye dpt be.heeee

EnY YuSniZaR said...

dalam washing machine kot hehehehe..

Aina said...

Anum,
terima kasih yer.blom jumpa lg.

Eny,
tulah pasal dah cari dalam washing machine tp x de jugak

sudah masanya gotong royong cuci rumah sempena ramadhan kot.hahhaa