K-Drama: Princess Hours(Goong)

New K-drama at NTV7, Monday to Friday 12pm. 



Synopsis:

Putera makhkota Korea hendak ditunangkan dengan gadis kebanyakan yang dipilih oleh mendiang maharaja. Putera dan si gadis bertuah itu belajar di sekolah yang sama dan pernah bertelingkah satu sama lain. Dek masalah keluarganya, si gadis terpaksa menerima perkahwinan yang diatur tersebut sedangkan dia tahu putera cintakan gadis tercantik di sekolah mereka.

Selepas berkahwin cinta antara mereka mula berputik. Tetapi gadis yang menolak putera sebelum ini terasa iri dengan kebahagian mereka dan mula melakukan 'permainan' untuk merebut kembali hati si putera raja. dalam amsa yang sama juga sepupu putera pula jatuh cinta pada si gadis bertuah itu. Apakah kesudahan perkahwinan yang dirancang ini?

Hari ini telah masuk episod 2 kat tv. [sumber]

Saksikan sisi lain lakonan Yoon Eun Hye selepas lakonannya sebagai tomboy di dalam Coffee Prince. Cute betul dia ni...lakonan gile-gile...

Happy ending....Ahaks. Suke?

3 comments:

Tina Othman said...

ceta ni ke yg ada indon buat sebijik sama tu?? ala apa ke nama tajuknya, lupa dah lah

Aina said...

Tina,
ain pun tak taulah.sbb kalau yg astro umah kami tak de

sakura_sue said...

whoa eun hye comell gilaa! he