Kool fever

*Salam Sejahtera*


For adults? ooooo...(baru tahu)

Tak tahu pulak saya ada untuk adult punya...yelah biasanya kalau orang dewasa tadek nye nak tampal benda alah ni kat kepala. Kalau demam makanlah penadol dan kalau nak tampal pun, cari je koyok tepek kat kepala.


Semalam my brader, bapaknye si Aqil tu demam. Kebetulan dia lepak kat sini seminggu sudah sebab ibunya si Aqil berkursus di Johor. Kesian baru 5 hari kena tinggal dah demam-demam adikku. Hehe 'pembawak budak' kot....oppppp:P

"Apsal awak tampal benda tu kat kepala?" tanya saya.

"Tak pernah-pernah dari kecit sampai besar dah tua ni awak pakai benda alah tu. Skrang pulak dah pandai pakai ek?" sambung saya lagi....Bapaknya si Aqil senyum kambing.

"Ni mesti si Nur yang suruh kan..." Bapak Aqil terus senyum sampai telinga. Kesian, demam tapi kena smash dengan akak dia sorang ni. Ahaks :P

My adik ipar, ibunya Aqil memang concern sikit bab kesihatan ni. Memang rajin. Alhamdulillah, baguslah tu. Terjaga adikku. hehe..

Lepas tu saya minta sikit Kool fever dia potong sikit untuk si Alfatih. Tetiba pulak si Fatih demam malam tadi...huhu. Hari ni ibunya Aqil dah balik dari kursus. Selamat balik kampung korang berdua untuk jumpa Aqil yer....Take care kat jalan raya:) Emmm demam pun kebahlah lepas ni sebab dah jumpa penawar hati....hihi

Ni untuk kids


*pics from google image

2 comments:

アヌム ちゃん said...

comel jugak tampal2..hee..tp ada je dlu kan..nama dia tampal koyok kot..huhu.sama je function dia tak ke.huhu

Aina said...

koyok untuk sakit kepala anum...kool fever untuk demam:)