BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

*Salam sejahtera*

Ada jugak segmen pada hari Isnin. Segmen dari BA ni memang sudah lama akak tak join. Mana taknya selalu tak sempat dan terlepas pandang. Segmen kali menarik sebab memberi peluang blogger lain kutuk blog kita yang tak semegah mana ni.

Ni arahannya.
Tujuan segmen ni adalah untuk memberi ruang pada rakan rakan blogger menegur secara terbuka dan bijaksana mengenai blog blog rakan yang lain .. Tak perlu menyorok punya arr.. 
Ok.. peringatan .. Mereka yang join segmen ni perlu bersikap terbuka.. Kena terima sebarang kritikan .. Mereka yang mengkritik TIDAK SAMA SEKALI DIBENARKAN untuk menggunakan bahasa kesat atau kasar ! 
Berminat ? Jom mulakan .. Ingat , hanya mereka yang join segmen ini saja dibenarkan mengkritik ! Yang tak join , korang rejek jer kritikan mereka tu , okeh ? 
Buat satu entri baru .. letak header Ben Ashaari Blog 
Tajuk : BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ? dan linkkan ke entri ini ..
Tuliskan sepatah dua untuk mereka yang bakal kritik blog korang .. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. 
Bagi mereka yang masuk ke blog lain untuk mengkritik , sila kritik dengan ikhlas.. Tamo PUJIAN ! Cari kekurangan blog itu dan bagitau pada pemiliknya.. 
Selepas kritik , sertakan url entri penyertaan korang ni di ruangan blog mereka .. Kemudian , blogger yang dikritik tu , sila balas kunjungan dan kembalik kritik blog mereka ! Adil la kan ? 
Tolong ikhlas .. jangan tipu .. Blogger yang mana rasakan komen tersebut tidak membina , dibenarkan untuk tidak membalas kunjungan mereka .. Hehehe.. kejam kan ? 
Citer banyak takde .. jom ON ! OFF kul 10 malam ... copek ... Senarai url di SINI
OK menarik tak. Jap jap nak tepek header penganjur.


Selamat datang buat yang singgah ke mari. Silalah komen dan kritik membina. Moga dengan kritikan itu dapat membaik pulih blog ini menjadi lebih berguna dan bermanfaat.

So, silalah amik masa belek-belek mana-mana bocor dan reput untuk digantikan yer. Insha Allah akak akan baik pulih mengikut daya upaya dan bajet yang ada. Hihi...

Terima kasih atas kritikan korang ok.

Kak AinA
Laman CahayaMata

19 comments:

aimie amalina said...

heee!
okeh belog ni..ade bende2 comey..aiyaak....suke nye!

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Cik Ceria said...
This comment has been removed by the author.
Cik Ceria said...

belog memang senang loading tapi maybe lebih elok kalo letak kotak follower di atas..senang sikit nak follow..hehe ^_^

Mimie. said...

taktau nak komen ape.everything is nice

:)

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

**YaNa YassiN** said...

Follow dan kritik sini :

Blog simple & menarik,.. Nampak ok dah,...

http://yanayassin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

look very simple..cuma x puas ati tang kotak kat setiap widget..nampak xde bentuk..hehe..:D

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Aina said...

Aimie,
apa yg comel agaknye ek?hehe tengs:)

Aina said...

the fik's,
mekasih ye dik sbb follow.nnt akak follow awak balik:)

Aina said...

cik ceria,

kotak follower kat atas? hehe senang nampak kan?tapi ade org cakap kalau letak ats lambat loading.better kat bawah.sbb tu akk letak kat bawah...

mimie..
tak komen tak per.tengs sbb komen kat kotak ni:)

Aina said...

miss chubby dan Yana yassin,

terima kasih...

Aina said...

Mr.Aril..

tak de bentuk yer.cam ne ek nak bg ade bentuk.bentuk segi2 ok tak ?hehe...

Aril,bentuk2 tu dah sedia dibentuk oleh template designer.Akk guna jer.Anyway thanks.

Nuur_mutiara said...

kenapa shoutmix kat bawah? cam susah nak cari plak nanti .. hehe :)


http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Aina said...

Nur,

senang je nak cari.terus je scroll ke bawah.hehe jumpa dah kan.tengs sudi komen yer...

x letak kat side bar sbb template ni sidebar nyer space kecik.sbb tu letak kat bawah instead of atas.lg pun widget tu dkt dgn follower.

Mrs. Farhan said...

Apa kata letak widget follower dan shoutmix tu kat sidebar. X perlu kot letak kat foote. Sidebar tu mcm kosong je. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Ohh, sidebar kecik ek. APa kata tukar template plak. Hhehe. Gurau je. =D

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali