Wordless Wednesday: Merajuk (lihat matanya)


*Pic ni masuk bertanding WW di blog GTO. Sesiapa nak follow klik link kat bawah.

22 comments:

ZIPPO MILLER said...

ha ini mesti kes Ibu die marah die ni hehehehhe

EnY YuSniZaR said...

hahahhahaha cutenye diaaa...

Tina Othman said...

napa merajuk tu??

Aina said...

zippo,

ibu tak marah die pun...

Eny,

mmg cute kalau merajuk cam tu .x jadi nak marah

tina,

ni masa sukan abang dia.ibu sibuk nak amik gambar abang, dia nak bdukung.ibu tak mo, so dia pun terus duduk atas jalan merajuk

Hans said...

merajuk sampai duduk tu susah nak pujuk tu :-)

Adam Idris said...

mata menjegil
mulut memuncung
haha

Aina said...

Hans,

dia nak dukung.so lepas dukung oklah.dia dah penat tu..

Adam,

Ha tulah pasal.mungkin menurun ibunya kot.hahaha:D

ZIPPO MILLER said...

ermmm ke die nak menan ibu die tak bg?

Aina said...

zippo,
hehe mana ader la.ni tapak sukaneka.tadek org jual menan.

sebenrnya ari dah panas, dia pon dah penat,mata nak tido...+ perot pon lapar.at last dukung letak atas kusi dan bg makan bekal.diam terus senyum...ibu pon dapat pegi amik gambar abangnya blari dan amik hadiah

Eyriqazz said...

alala,comelnya..thanks join tapi tertinggal permalink entry contest di entry ini...

Aina said...

Alamak cikgu sorry.Terlupa. Sbb inikan wordless entry,jadi paste gambar x tulis apa2.

dah update link:)hehe tq

MrS. F!zA said...

alolo..masamnya muka..nape tu dik?majuk ngan mama eh?hikhik

madammondoq said...

salam singgah..

so cute!!

good luck!!

JOM BACA NI : PIKOM DIGITAL LIFESTYLE EXPO 2011

JOM BACA NI : ADEGAN BOLLYWOOD DI MELBOURNE

Alisya said...

merajuk nakkan apa lah tu yek??

Aina said...

mrs.fiza,
a'ah dia majuk dgn ibu ni...:D

Madammondoq,
terima kasih singgah ke mari

Alisya,
merajuk nak dukung:)

kifaharifin said...

merajuk pon comel. neway, all the best :)

the GirL said...

Kawaii!! cumey cm mama ke muka merajuk cm mama??? haha

ame elms ! said...

grrrr ! bite you ! HAHAH .

Pisyek said...

alololo, comey nye dia... :P

Saya Blogger Perak!

Eyriqazz said...

tahniah,anda salah seorang pemenang

http://www.eyriqazz.com/2011/07/pemenang-wordless-wednesday-contest.html

Aina said...

eh ye ke?

thank you teacher!

Aina said...

thanks to all yg komen utk gambar merajuk ni:D