188 to 135. Ok tak?

**NOTA MELEKAT**

Daripada 7 orang yang vote...4 kata lambat loading. So, saya dah pun buangkan mana-mana yang patut, berat terkini dalam 135 KB.


 Berat asal

Berat melampau tu datangnya dari bloglist-bloglist kesayanganku. Dari 6 dah buang tinggal 4 .... huhu...sedey tau. Kalau buleh nak letak semua blog yang saya follow kat situ. Tamak kan?(walaupun dah tau boleh check kat dashboard)

Now, nak minta jasa baik korang TOLONG JAWAB semula poll kat atas tu. Poll tu dah reset semula. Saya nak tahu performance blog ni selepas diringankan. 


Any cadangan atau penambahbaikan boleh tinggalkan di ruangan komen atau kotak menjerit.

Terima kasih ye :)

6 comments:

ZIPPO MILLER said...

dah ok dah kak heheehe...betul x tipu kak :)

Tq kah yeah...komen yg paling bermakne :)

Aina said...

Alhamdulillah...

hehe lega akak.takut gak ko kecik ati kan:D

ZIPPO MILLER said...

ape lak nak kecik ati lak? heheh awal bangun kak?

Aina said...

anak kurang sehat sikit...blogwalking untuk hilang mengantuk.hehe

Tina Othman said...

wah 135, tina punya aritu dlm 100 je hehe tapi skrg tak taulah, lama tak timbang

Aina said...

100 dan ke bawah bagus kan? bloglist tu yg berat.nk buang sayang..hehe