Segmen Cuci Mata

*Salam Sejahtera*

Dalam ke'blur'an ini habiskan masa blogwalking, jump blog to blog follow orang, baca entri dan join segmen. Ni jumpa satu lagi segmen yang best untuk menambah kenalan.



Berikut 3 syarat yang dikekan pihak penganjur:
1)Buat entri bertajuk : “ Segmen Cuci Mata 
-> Dalam entri tersebut korang letak link blog


dari mana korang tahu segmen ini

-> Berapa jumlah Follower yang korang ada,tuliskan tarikh hari ini sekali…. 
-> Bila korang start berblogging? 
-> Jantina korang?

Jawapan akak ni yer...

-> Dapat tahu pasal segmen ni dari masa blogwalking kat belog Scarlett O'hara

-> Jumlah follower 151 je pada 24 Julai 2011

-> Akak start blogging Disember 2008 tapi hanya betul-betul aktif pada awal tahun 2011 ni. Sebelum tu on and off menulis sebab suka-suka dan ikut mood. Follower pun tak de masa tu...dan tak pernah fikir nak cari pun..

-> Perempuan ..so, bolah panggil akak ye coz saya dah kawen dan ada 4 anak jantan semenye. Hehe..hopefully yang bujangan tu sudi berkawan dengan akak ni. Jangan panggil mak cik udah ler k:))


Oklah close date panjang lagi. Sesiapa berminat nak join klik pada banner segmen di atas atau klik sini.

*sorry panjang pulak jawapan diberi tu^.

1 comments:

asri (asrirayrock) said...

terimas kak cahayamata123 sudi join segmen ini... ^_^