Test drive

"Tepi , ke tepi.. saya mahu lalu...Sila beri hormat" kata Aman


"Lajulah sikit..tu meter tak naik-naik apsal???" kata Aman.
"Sabarlah aku nak press minyak la ni" kata Firdaus pula....

Bergaya tak budak-budak ni buat pandu uji truck dan bike askar? Ni rakaman 2 tahun lepas di PD pada hari pentauliahan sepupu yang masuk KAGAT. 

Rupa-rupanya bukan senang nak masuk KAGAT ni...kalayakan asal macam nak masuk askar tu tapi dalam KAGAT macam-macam derang akan test dari bab solat, bacaan Quran, dll. Almaklum namapun KAGAT - Kor Agama Angkatan Tentera.

2 comments:

アヌム ちゃん said...

amboih bukan main lg nk test drive truck tu ye..kaki sampai tak tu.heeee

Aina said...

Anum,
entah...rasa2 tak jejak lantai pon tu.Hehe...