Bloglistku sayang...

*Salam Sejahtera*

Bloglist...oh bloglist....hurmmmm. Tak baik mengeluhkan?

Cakap pasal bloglist ni, saya bukan nak buat segmen bloglist yer...cuma..cuma yang jadi mengeluh ni sebab senarai bloglist-bloglist saya itu telah menyebabkan berat blog ini terlebih. Bila ditimbang, dalam lingkungan overweight jugaklah. Lama-lama boleh jadi obes ni...

Orang lain siap buat segmen untuk memilih blogger yang teringin berkongsi trafik dengan mereka. Ya, dengan cara duduk di dalam bloglistnya...Setakat hari ni, hanya seorang blogger yang nampaknya rajin klik link saya di senarai bloglistnya apabila saya menyertai segmen bloglistnya. Tapi yang lain, haremmmm sepi. Mungkin Blog saya tak cukup bagus di matanya dan tidak cukup menarik untuk tarik perhatiannya.. Apa boleh buat. Kalau dia datang, pasti dapat dikesan jejak blognya. Apapun sangat sangat terharu bila ada yang meletak link blog ini dengan percuma di blog mereka. Terima kasih sangat sangat....Jaminan saya (bukan janji tau), saya akan cuba jadi follower u olls yang baik (terbaik tu takut tak mampu. Ramai lagi lebih terbaik).


Bloglist saya mengandungi senarai link blogger yang saya suka baca tulisan mereka. Semestinya saya adalah follower mereka. Walaupun tak semua saya terjah hari-hari dan drop komen tetapi sekurangnya saya nampak update mereka depan mata. Kalau tajuk menarik saya akan terjah segera! Jadi macam sayang pulak kalau dibuang. 


sodahead.com

Sebenarnya boleh check update blog yang kita follow daripada dashboard tetapi saya lebih suka melihat dari blog sendiri. Nampaknya disebabkan lebihan muatan ini, maka saya akan edit senarai setiap bloglist. Yang pastinya saya akan selalu  berkunjung ke bloglist 'Si Buntat'. Korang tahu apa maknanya 'buntat'?

Cepat cepat teka apa makna buntat????kalau anda orang Pahang mesti tahu....ce teka ce teka:)


** p/s **
Masa edit ingat nak buang (dah buang pun)
tapi terbertambah senarai blog pulak....(add baru)
Maknanya berat makin bertambah ler..huhu
Nak buat cam ner, blog derang bagus, tulisan 
mereka best jugak walaupun masih baru

2 comments:

EnY YuSniZaR said...

LAwa lah layout sekarang!!! suka suka :P.. thanks sebab tag hari tu tapi tk sempat nk join sebab busy....

Aina said...

eny, no problem la....tau eny sokmo bz kan.tp jgn lupa senyu senyum senyum selalu ok:)