Klinik Pergigian Zalinda

*Salam Sejahtera*

Sebelum ini saya ada menulis tentang klinik Pergigian di Taman Permata Ulu Kelang. Ada 3 buah yang saya pernah kunjungi di sana. Berikut ialah:

Klinik Pergigian Nooriah
Klinik Pergigian Zalinda
Klinik Pergigian Hazwan & Alia

Baru-baru ni berkunjung lagi ke klinik gigi. Mula-mula ke klinik Nooriah tetapi terlalu ramai orang menunggu. Tak mahu menunggu lama akhirnya kami ke klinik Zalinda di tinggat atas selang beberapa tangga dari klinik Nooriah.

Kali ini saya kongsikan gambaran klinik yang menjadi kesukaan anak-anak saya. Mana taknya, lihat sahajalah yer...

Nak sampai ke sini, sila mendaki beberapa anak tangga yer:)


Masuk aje, mainanlah yang dikejarnya....

 
Sesi menyepahkan minan bermula....


Tanglung tergantung di sudut tepi 

Ruang bacaan sambil menanti giliran

Pemandangan dari atas. Kelihatan ialah Giant Taman Permata

TV dengan siaran Astro

Bersedia dibangku untuk pemeriksaan

Nak balik dah, bye! jumpa lagi...Info lanjut sila hubungi talian:03-41057587

Klik untuk lihat senarai klinik pergigian di Taman Permata

4 comments:

cikgu saz said...

klknik gigibuat duit! aku gi tampal gigi ahad lepas. sebelum tu gigi aku x sakit cuma pampalan lama da tercabut so aku nak tampal je la. x sakit pun masa tu. kene 90 hinggit...x pe la sbb aku bley claim. 2-3ari lepas tu aku mula rasa sakit..mula2 skit tp lepas tu makin berdenyut2 especially kalu aku mengunyah mknan guna gigi yg ditapal tuh..da x tahan ari ni aku gi balik klinik ni dgn harapan nak penjelasan n tamatkan sakit gigi aku. doktor tu kata ader infection ! tp yg aku x puas ati sebelum gigi aku ditampal ia x sakit tp lepas tampal plak sakit! apa citer!!!??? dok tu kata mmg da ada bakteria..tp bukan ke gigi aku patut dibersihkan dulu baru bole ditampal!!! so bila aku tanyer apa solution dok tu citer pasal root treatment yg cost sebanyak 700-800hinggit dan kene dtg 3-4kali tuk siap!!!! WTF!!!!! aku kene bayar lg tuk bg baik gigi aku yg sakit disebabkan kene tampal oleh doktor gigi klinik zalinda sendiri!!! apa citer nie!!! highway robbery man,!! and bila aku kata x nak, n nak cabut je doktor tu jata x leh buat skang! kene tunggu 1 minggu lg!! aku kene suffer 1 minggu lg disebabkan aku tampal gigi kat klinik gampang nie!!! kalau aku x tampal x perlu aku nak suffer n kene berabis byk mcm nie!!! aku x buat aduan diatas tindakan x beretika klinik ni. nak buat duit pon jgn la sampai menganiaya pesakit zalinda oiii!!!

Anonymous said...

Salam CIKGU SAZ.

cantiknya bahasa CIKGU.

Anonymous said...

Kawal emosi dan masalah boleh diselesaikan. Gi ambik wudhuk

eddie said...

Bahasa menunjukkan reaksi dan perasaan