Ujian personaliti kesihatan bersama wellness Profiler


*Salam sejahtera*

Nestle menjemput semua orang untuk mengambil menduduki ujian personaliti kesihatan secara online. Klik pada gambar di atas untuk keterangan lanjut.

Korang boleh juga ambil test kat sini kalau suka... Saya dah try test dah...hehe ada 15 soklan semuanya yang perlu dijawab dengan jujur dan ikhlas....Wellness Profiler tersebut akan membuat kesimpulan mana satu personaliti yang match dengan anda... mmmm nak tahu personaliti saya???

Tadaaaaa...

Antara personaliti yang lain ialah:


Satu lagi ialah 'The Manager' - untuk melihat apa disebaliknya, sertailah kampen ni ok:)

Luangkan sedikit masa anda untuk menjawab semua soalan di sini. Terima kasih.


1 comments:

zippo miller said...

ber infomasi la heheh