BEN ASHAARI CARI BLOG LAH

CALON BLOGGER OF THE YEAR - [link]

Aku boleh join ker??? Argh..kira cincai boleh lah yerk encik bos...sebab follower saya cikit je pun walaupun dah lama cipta belog ini. Yelah dulu ai duduk dalam kepompong aku jer. Ni baru nak keluar cari kawan maya...

SOALAN BEN: Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog ?

Jawapan : Diri saya sendiri. Masa tu my hubby start outstesen ke luar negara. Jadi saya ingat nak buat belog supaya dapat updet cerita anak-anak pada dia masa tu...

SOALAN BEN: Siapakah sumber inspirasi anda ?

Jawapan : Tiada seorang pun menjadi inspirasi secara khusus. Umumnya saya melihat kejayaan semua blogger yang dah berjaya naik. Setiap orang ada cara dan identiti berbeza. Jadi saya kena kutip ilmu dari setiap mereka. Yang muda-muda lagi hebat. Idea mereka segar bugar tetapi yang matang tentulah yang macam kita ni Ben oiiii...hahahaha ko jangan marah Ben. Sebab header ko dulu dengan skarang obiyes sangat kematangan tu..hahaha

Okey adik-adik bloggers, nak join maklumat lanjut sini. Tutup penyertaan 12 malam ni.

15 comments:

Syuxer said...

Kita singgah dari segmen abe ben ashaari cari blog lah aka awok blogger baru yer..

salam perkenalan dan follow u..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

TheSyafiq Mokhtar said...

ziarah dari segmen..kite same2 baru.. jom tgk sy punye pulak.. :)

http://thesyafiqmokhtar.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney...:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

amny said...

singgah dr blog bro ben..^^

salam perkenalan..amni folo sinii...

jemputlaa ke blog..
http://limelog.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Lulu singgah untuk up trafik blog ni....selamat pagi!!

Cik Cempaka said...

Haiiii uuu

kite datang lagi

jenguk rakan seperjuangan

(^.^)

mas saari said...

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 sape sumber inspirasi awak!

dreamygirl said...

salam..blogwalking..eee..kite satu groupla..hehe
http://www.benashaari.com/2011/04/awok-blogger-baru-ek-8-blog-pilihan.html

zacky ~786~ said...

dtg sini dr BA

zacky ~786~ said...

dtg sini dr BA

zacky ~786~ said...

dtg sini dr BA

Pemuda Haparan said...

singgh dr blog abg ben..salam perkenalan...buat la kunjngn balas..hee~~

http://zonesaye.blogspot.com/

Aina said...

thanx to all.saya dah terjah belog korang:)

markisasweetsour said...

assalamualaikum...tumpang jenguk2.baru je belaja ni...tengah dok cari jalan nak kirim tulisan masuk ke blog.pening gak...addduuuuuuuuus...