Tak semua bloggers panas hati

Gambit tweet:
"To all assholes/bloggers who have nothing else better to do, middle finger on your face bitch!"
Tak semua bloggers panas hati. Kalau semua panas, memang kenalah ko Gambit oooiiiiiii!!!! Akak cool....cool potong jari tengah tu baru tau nak?

Kata orang, bahasa jiwa bangsa. Bahasa yang baik mencerminkan pekerti yang baik. Terlajak kata tak boleh diundur, tetapi masih boleh memohon maaf sesama kita...Hati yang terluka boleh diubat, tetapi parut yang tinggal akan mengambil masa untuk pudar...Better than never! 

Kepada Gambit Saifullah (sedap nama secantik orangnya) dan juga blogger 'cibai' (pinjam kata Gambit) semua....

Kembalilah kita bermuhasabah diri. Jangan sentisa fikir diri kita sentiasa betul, walaupun memang tidak betul, renung-renungkanlah segala kebaikan yang tersirat di dalam peristiwa ini. Kita insan yang lemah. Jangan jadikan kelemahan itu sebagai penyebab kita tidak selamat di akhirat kelak. Artis selalu dipandang sebagai idol jadi better menjadi seperti yang diharapkan semua peminat.


*Sama-sama kita menundukkan diri, jangan angkat jari tengah kita kerana ia benar-benar 'berhantu' dan bisa menempa permusuhan sesama kita. Saya menulis kerana saya juga blogger tapi bukan cibai!!! Jangan kerana nila setitik habis susu lebam sebelanga!chill !

5 comments:

ZIPPO MILLER said...

Ngeh ngeh ngeh...Artis tanpa Blogger...ape jadi kak?

saye pun hari tu mals nak buat cite artis tu kak...tetibe nak cerite gak ari ni huhuhuh

Aina said...

diam itu lebih baik tetapi kalau boleh 'memberi' sesuatu yg bermanfaat untuk semua pihak apa salahnya kan zippo :)

Budak Botak said...

Bila akak cool dah buat entry, bahaya2. He3...

Entry terbaru -> Tikus Gergasi Bunuh Kanak-kanak Di Cape Town... (",)

Taufan Bin Ribut said...

<-----tak suke bergosip..ekekeke..janji happy bloging..^_^

Entri terkini : tolong we,aku kene aniaya ngan blogger.

tujukan lagu ni untuk ibu (lagu untuk ibu)

Aina said...

Budak botak,

entri akak biase2 jer.entri awak lagi berbisa. Ahaks :P

Taufan...

blogger jambu ek?hehe nama awak buat akak teringat pd my lecturer dulu.namanya ahmad taufan. tp x jambu laa...:P