Four arms????

*Salam sejahtera*

Ini bukan entri pelik, jadi jangan pelik dan hairan. Cuba tengok betul-betul pic ini..

Mana satu tangan Almustofa???


kih kih ini idea 2 beradik nilah.....


Addin pon nak try buat four arms dengan abang :P

Anda kenal Four Arms? Hurrrmmmm....
Inilah pengaruh kartun rupenya :D

Nak tau tak?? sebenarnya saya sedang kebosanan. Anak-anak tadek di rumah. Hurrmmm hubby sibuk dengan kerja lah. Dia mengadap lappy saya mengadap pc.. Nampaknya esok kena keluar rumah jugak. Dah cukup 3 hari terperap di rumah. Lagipun esok cuti...cuti :)

My plan:

pagi - pergi pasar tani Setiawangsa beli barang basah (lauk dan sayur)

tengah hari - lunch di rumah atau outing tapi kemana ek? pilihan:
*mana-mana food court
* ??
* ????
* ada cadangan?

                - muvie @tgv. Tapi nak tengok citer ape yer?


petang - nak gi pasar malam AU2 (bukan nak JJCM nak cari tudung.hehe..)

Tertunaikah agaknya planku ini? belum berunding dengan Encik Bos lagi sebab akaun dia yang jaga kan*wink* Doakan 'kejayaan' saya dengan urusan saya ye...

Selamat Hari Keputeraan YDPA Tuanku Mizan Zainal Abidin 
esok 4 Jun.

DAULAT TUANKU

3 comments:

Syazwan said...

yang dia guna untuk makan tu tngan dia!

Aina said...

Ya betullll...hehe senang sangat kan...Tahniah Incik Pilot :)

hyemynameisrasyid said...

laaaahh.,igtkn tgn ada 4 td.,hehe^^

-Alahai~