BLOG WALKING BESAR-BESARAN !!

*Salam sejahatera*

Lama benar tak join segmen bersama blogger. Kalau dulu rajin follow BA tapi lately tak sempat nak kejar entri kat blog dia. Kalau free saya lebih suka jalan-jalan blog kawan dan follow sahabat baru...

Ini ada segmen baru dari blogger Zippo Miller. Tajuk segmen diberi judul "BLOG WALKING BESAR-BESARAN !! ". Tahniah Zippo sebab dah maju ke depan dengan mengadakan segmen untuk blogger. Akak ni teringin jugak nak mencuba tapi sebab kurang dikenali nanti sedihlah akak seumpama 'buka kedai tapi tiada pengunjung'. Kata orang 'dare to fail' tapi mungkin akak ni belum ada cukup keberanian mencuba sesuatu yang baru. Bukan pengecut cuma kurang berani jer..haha

Apa hal pulak akak ni membebelkan? - Haaa inilah kekuatan akak. Mulut suka pot pet pot pet, jadi kata-kata tu turun ke jari menaip bait-bait perkataan yang kalau ia berbunyi sah sah semua orang tutup telinga dan larikkk. Sebab apa?? sebab tak nak dengar Kak Aina membebel ler. Sama ada penulisan akak bermesej baik atau sekadar mengarut, pembaca boleh tentukan sendiri. Sesungguhnya yang tidak elok itu datang dari kelemahan akak sendiri. Jika baik ambillah buat pedoman.

Ini gambar yang Zippo shoot sendiri kan? 


Oklah kepada sesiapa yang berkenan dengan Zippo segmen ini boleh segera berlari ke blog zippomiller untuk mendapatkan borang permohonan dan  jangan risau kerana tiada caj perkhidmatan dikenakan. Semua blogger dijemput menyertai dengan senang hati dan ikhlas tanpa rasa terpaksa atau ada niat terselindung. Terima kasih... :D

OKlah nak tag siapa yerk?? saya sekadar tag dan kalau tak nak join, just ignore mesej ini ok :P
Cik misi - Fatimah

Sahabat baru - Ieda Al-Habsyi

Botak = hensem?yeke - Budak Botak

From Fukui with luv - Anum Chang

Header designer - Kei Seichi

8 comments:

ZIPPO MILLER said...

ha ni yang best Kalo Tag org kuat Blog zippo ni..hehhe..

tq join ye,,,zippo akan bg tau bile event Blog walking besar2an ini kan berlaku yeh :)

Mr.Thinker@Ali said...

Ehem. Selamat berjalan-jalan antara satu sama lain hingga ke bulan yo!

Zippo: semoga event ni berjalan dgn lancar. >.<

CIK CHIPSMORE said...

salam..hyee akk..leh kan call u akk..ekeke.. aye suke kate2 akk yang pot pet pot pet turun ke jari..alangkah bagus nye kalau my bos cam tu..time die pot pet pot pet..terus turun ke jari..confrm sume2 pekerja sayang..hahaha...jumpe link nie kat zippo nye blog..hehehe...

linda a.k.a ibusumaiyah said...

saya datang.....:)

selamat berkenalan...

Zyash said...

Hai aina...Salam perkenalan..Zyash follow blog aina yer..

El said...

from zippo :)
follow balik okeh

blackroses said...

hi..hi..dari bloglist zippo..salam perkenalan

sobri yaacob said...

mlawat dri segmnt zippo..slmat berkenalan :)