SENYUM...TAK PERLU KATA APA-APA

*Salam Sejahtera*

Lagi lagi segmen. Ada yang bosan? Rasa menyampah? ok tunggu dulu sebelum judge apa-apa. Segmen kali ni senang amat dan amat senang. Cuma paste / upload gambar senyum dan jangan kata apa-apa asalkan ada maksud senyum padanya. Check it out kat rumah Zippo sebab dialah pengendali rancangan ini. Segala macam syarat dan cara penyertaan boleh belek kat situ. Tamat 1 Julai. Ada banyak masa nak carik pic senyum yang sesuai :)
My hero Ultimate Swapfire smiles to you!! :)

Tags:

** Sorry kalau tags ini mengganggu korang. Tapi harapan saya kita dapat berkenalan satu sama lain dan jom mulai dengan senyuman :)

7 comments:

ZIPPO MILLER said...

waaaa...Akak...u are The Best kak uuu aiii

Siti Zaleha said...

salam, hye.

datang dari blog zippo. weee, comelnya baby tu senyum nampak gigi

ZIPPO MILLER said...

Senyum x PERLU KATA APA-APA....

Segment Update

hyemynameisrasyid said...

comey^^
saya sgt suka akan bayi(ayat skema).,hehe~

-Alahai~

Cik Meyo said...

cutee bha! :D

Aina said...

hye u olls semua...

tengs singgah kat sini dan drop komen.sorilah lambat reply dan terjah blog u olls. nnt akak nak siapkan assignment dulu ok.

habis segmen dtg lagi tau:)

sakura_sue said...

hee kite lagi lmbt.. jgn mare yee..he
comeynyee.. anak akq ea.. :)