Follow me

'Follow me' bunyi macam jenama shampoo pun ada. Anda pakai brand apa? Saya guna brand lain. Eh ni bukan nak citer pasal shampoo lah..

'Follow me' - Dah macam tagline pula. Suatu kenyataan yang sangat klise bagi kebanyakan blogger yang terdesak. Mmmmmmm...

" U pollow I, I pollow lah U balik nanti" atau

"Please follow me...plsss" atau

"you follow me, I will follow you.." etc..

So, boleh tak kalau ....

kalau saya sebut ayat yang sama? "Follow saya buleh?" Haha adakah ini bermakna saya juga terdesak?

Honestly sebagai blogger kita nak promosikan blog kita dan kalau dapat jana $ lagi bagus. Tak popular pun tak per, tak kesah. Tapi, kalau tak popular macam mana orang nak kenal kan?

Saya suka menulis. Harap dapat share info berguna di blog saya. Selain itu blog saya adalah tempat untuk saya menjerit kata-kata hati saya tanpa ada yang menghalangnya...

Sudi-sudikan follow saya ok. Jangan lupa tinggalkan jejak anda, juga mesej di kotak menjerit disebelah. Terima kasih.

Maaflah atas penggunaan perkataan 'terdesak' di atas. Mungkin saya betol-betol terdesak agaknya, cuma segan nak mengaku. Cit!

4 comments:

Ronaldmohoni said...

hmm, nak follow ke tak.
hmm..

Aina said...

hehe tak pollow pun taper.thanx byk2 kerna singgah kat sini:) siap bg komen pulak tu...nnt akak g visit u pulak ok*wink

EnY YuSniZaR said...

Salam Akak Aina

:) I follow u!!!

Aina said...

Thanx eny..