Cuti sekolah dah nak habis

Salam sejahtera,

Beberapa hari lagi cuti sekolah bakal berakhir. Entah kenapa saya pula terasa malas dan tak syok. Sedang cuti ini saya sudah terlebih berehat kerana hero kecik pun balik kampung di Jengka 14. Yang tinggal hanya Luqman. Dia terpaksa di'kuarantin' kerana banyak kerja sekolah perlu disiapkan.

Apapun sangat gembira kerana semua bakal pulang esok! Rindu anak-anak. Hari tu sempat Ct (my sil) hantar mms gambar Alfatih dah potong rambut.

Ni rupe sebelum balik kampung

Ni lepas dah gunting rambut

Walaupun abang Amannya tak balik kampung, Mak Njang reward dia jalan-jalan ke muzium dan Klcc.

@Aquaria

@Muzium Negara

Dia syok sangat dapat peluang jalan-jalan. Alhamdulillah, terima kasih Mak Njang sebab bawak Aman jalan-jalan yer...lain kali bawaklah lagi :D

2 comments:

EnY YuSniZaR said...

comelnya!!!!!

Wahh blog dah nampak baru.. selalu baca entry tapi jarang tinggal komen sebab busy.. hari ni tk busy sgt :))

Aina said...

thanx eny yg comel...

tak pe, lalu je pun tak pe.at least jejak eny ada kat laman akak.