Happy Birthday Doodles

*Salam sejahtera*

Dengan keras tangan saya dapat gak menghasilkan doodles yang tak seberapa ni. Kalau ada persamaan dengan mana-mana doodle di 'pasaran', HARAP MAAF lah sebab guna software yang sama, tak boleh nak elak kalau mata nya serupa, tudungnya sepesen dll. Apapun saya dah berusaha menghasilkannya sendiri. Emmm memang penat dan mengambil masa. Patut lah ramai yang marah bila hasil keras tangan mereka diciplak.

Doodle ini saya buat khas untuk mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR buat semua kawan, saudara dan taulan yang lahir bulan Mei ini. Sungguh istimewa bulan ni sebab banyak sambutan lain juga berlangsung pada bulan ini seperti Har Ibu, Hari Guru, Hari Jururawat, hari lahir saya juga dll. Maaf lah ada di antaranya sudah luput tarikh. Ada yang belum genap lagi. Apapun Happy Birthday to all..

Kalau ada yang saya terlepas pandang harap maaf. Bagi anak-anak kecil makcik tak reti nak buat doodle. Muka lelaki pon payah nak buat. Tak pe tak pe masih belajar...Doodle nni sekadar imaginasi saya, tak sama pun macam rupa asal diorang yang cantik jelita dan cun semuanya. Jangan marah tau sebab tak lawa :P

Berikut tarikh lahir mereka:

Salma - 5hb
Almustofa - 10hb
Imah & Najwa - 15hb
Lala - 16hb
Nor Faizuryana - 21hb
Shera dan Nonie - 26
Chieku, Adam (Syafarina), Syabil (Zurina)- 27hb
Ct Mariam, Ijah Hadi & Chu Minah - 28hb
Nurul Hasnun & Haikal (Ery)- 31hb

Sekali lagi:

Selamat Hari Lahir...
Semoga berbahagia selalu
Panjang umur dengan berkat
Murah rezeki dan sihat sejahtera
Moga Allah makbulkan cita
Selamat dunia-akhirat...

Ikhlas,
Ain

6 comments:

Tina Othman said...

wah shanteknya..guna photoshop ke??

Aina said...

biase2 je tina.guna open office drawing

nurul said...

thanx.... cumel rambut saya...hikhikhik (nurul)

Aina said...

Nurul,

welcome to blogger's world...:)

keras2 tangan i tiru pic u kat fesbuk tu.yg tengah senyom2 pakai baju biru...mmm at last tu jer yg tmampu i lukis..hihi

nonie said...

wah... baru perasan, gambar kita pun ad? heheh TQ! TQ! TQ! Tirharu rasanya :)

Aina said...

@nonie
u r welcome.ni last year punya posting. haha...x pe at last nonie perasan jugak.tapi this yr punya date belom lepas lagi:)