Free Header by Kei Seichi

*Salam sejahtera*

Penat juga nak buat header ni. Dah try upload few software termasuk photoshop tapi entah di mana silapnya tak menjadi. Sofware tak boleh buka. Nak remove dan reinstall pon tak boleh. Maybe dah crash kat mana-mana. Alahai give up lah juga kan. Tapi tak pe lah lain kali cuba belajar lagi...

Apapun saya tetap nak ganti header sedia ada tu. So, Kei Seichi ada buka tempahan header secara percuma kepada semua. Sesiapa berminat, peluang masih terbuka..


So, kat sini requirements akak ye:)
  • size = 980 lebar dan 200 tinggi
  • background = transparent atau pink - sebab nak match dengan tema pink
  • Ayat letak ler 'LAMAN CAHAYAMATA' (all caps) description macam dekat header sedia ada tu jugak"...dari minda seorang ibu, luahan rasa seorang isteri, perkongsian kisah seorang sahabat dan coretan suka duka seorang wanita...". Font kalau boleh macam tu jugak. Tapi tak ingat nama apa..apa-apa lah asal senang dibaca..
  • Gambar nak letak pic mata since ini laman cahayamata. 'Cahayamata' tu merujuk kepada nama saya di dalam bahasa melayu....letak kartun boleh?Hahaha banyak kan. Ini bukan nak suruh letak semua pon. Terpulang nak amik mana satu. Kalau awak ada idea lain pun tak per since nak match dengan tajuk dan description belog ajer... mata wajib ada :)

Sebarang pertanyaan lanjut elok kita contact dekat emel - cahayamata77@yahoo.com
Terima kasih banyak-banyak :)

2 comments:

Kei Seichi said...

Thanks join...^_^
saya dah contact kat emel k..
need ur feedback...

Aina said...

thanx. akak dah reply.