KAD RAYA give away

*Salam Sejahtera*

Ini entri melekat. Untuk reminder diri sendiri untuk hantar kad raya. Nama jer give away tapi bukan kontest ke segmen ke ape-ape ke sebab ni saje suka suki. Cuma kalau sesiapa nak kad raya dari Kak Aina silalah tinggalkan emel address kat dalam ruangan komen yer:)

Teringin nak buat kad sendiri tapi disebabkan masa yang terhad di bulan Ramadhan ni akak guna online punya aje yer...Kad raya tu akak post thru emel korang. 

KLIK sini untuk melihat kad raya dedikasi untuk semua pengunjung LAMAN CAHAYAMATA>> E-card Idul Fitri 1431H on the Behance Network. Sori tu versi tahun lepas punyer. Heeee...tapi kad tu memang best.


Untuk personal kad pulak, harap bersabar ye kalau lambat terima tu. Nak curik-curik masa membuat pos laju neh:P Tapi plis yer tinggalkan emel korang sebab ader certain blogger tu akak dah try godek-godek profile dia tak jumpa-jumpa jugak. 


 Hopefully korang suka kad raya yang akak pilih. Tak tau dah nak choose kat ner. Yang akak pos tu kire dah terbaik kat mata akak ni. Mebi taste orang tua akak ni tak sama orang muda macam taste korang..Hehe ampunnnn:D

Bunga kemboja di tepi laman
Harum wangi seisi taman
Raya disambut dengan kesyukuran
Sebab berjaya mengharung ujian

Si Kacak segak bersampin merah
Si Chantek pula berbaju kebaya
Syawal datang di hari bersejarah
Riang ria 1Malaysia

Mohon ampun silap dan salah
Kita hamba yang banyak dosa
Main mercun tu takdek pekdah
Putus jari sendiri yang siksa

Kita blogger sama bersaudara
Lain mak bapak lain keluarga
Jangan berdengki sesama kita
Kunjung mengunjung di rumah terbuka

Lemang dan ketupat pilihan hati
Makan bersama rendang To' Wan
Ramadhan cuma setahun sekali
Moga berjumpa di tahun depan

Pen merah pen biru
Jangan marah Kak Aina tau...


Pecah kaca pecah gelas
Dah baca pantun, sila balas pantun

    10 comments:

    fiQ'Ra said...

    salam, bestnya ada arg offer nk kasi kad raya.. nk bole? heeee

    fiqra91@gmail.com

    ~_^

    Aina said...

    hehe Insha Allah. Tunggu yer:)

    Hans said...

    nak juga kad raya
    :-)

    sakurasue said...

    nakk..gagaga
    sakura_sue81@yahoo.com hehe

    Aina said...

    Sudah dikirim kat u olls.sila check emel memasing yer...:D

    アヌム ちゃん said...

    thanks akak 4 da card raya. :)

    pyejal said...

    cer publish kad raya kat entri saya..hehe

    Aina said...

    pyejal

    cemana tu...?

    petuapakar said...

    nk jugak

    klik sini untuk follow saya kembali

    Aina said...

    Mohon maaf zahir batin kalau ada salah silap.banyak yg akak x sempat poskan kad raya hari tu. ada yg tak tinggalkan emel so, tak dapatlah nak send.mana yg dah send tu mesti ada notification kat inbox memasing. apapun moga kita semua bertemu dengan Ramadhan yang akan datang. Insha Allah....