Tolong sms no phone

*Salam Sejahtera*

Saya dah boleh guna henfon. Ahad lepas Encik Mat P buatkan simkad baru kat Celcom Blue Cube. Alhamdulillah dalam 24 jam dah aktif. Jadi sesiapa ada prob dengan talian masing-masing boleh pergi blue cube jer. Nak bayar bil ke apa ke..dll Tak perlu susah-susah pergi ke center atau HQ. Hujung minggu pun boleh settle..FYI Encik Mat P pergi Blue Cube kat Wangsa Walk.

Jadi simkad baru saya ni kosong je. Kena masukkan contacts number yang baru. Hemmm leceh tapi nak buat cam ne kan terpaksalah. Sebab saya ni pulak tak suka angkat phone dari yang tanpa nama. Malas nak melayan panggilan hangit! Jadi silalah ye send sms kat saya. Jangan lupa bagitahu nama tau...Sayang betol sms lama yang saya simpan. No phone kawan-kawan lama pon hilang.. 


*Pssstt: phone lama tak jumpa. Rasa-rasanya ada yang campak ke tingkat G kot. Huhu...:(

4 comments:

Pak Pis said...

kenape akak campakkannye ke tingkat G kak heheh..

Aina said...

Pis,
akak memang suka maen campak2 ni..nak try?meh sini..:(

*pssstt:joke jer

sakurasue said...

wah bestla dah ade hp blk. kalau sue x de hp rase terseksa kejap.he

dayahdayah papejerlah said...

nnti kalau yah call ngah jangan tak angkat pulak...heheheh