Tentang senyum


Senyum ada macam-macam jenis. Ni budak paling keletah dalam rumah tangga kami. Dalam rumah dialah heronya. Kalau di luar rumah, pendiam dan tak senyum pun dengan orang luar.


Katanya ni senyum macam nak berak...heee


Ni  kalau senyum cantik...

Hehe...itulah kisahnya akak melayan Alfatih sebelum nak tidur malam. Dia orang paling last tidur. Abang-abang pukul 9pm je memang dah kena masuk bilik tidur, sebab nak sekolah. Bila abang-abang sekolah, tinggal lah dia seorang di rumah.

Kalau dia kepenatan sangat-sangat......kat atas kerusi pun jadi tidurnya...



Alahai anak...nasib tak jatuh tau:)

2 comments:

Imah ;D said...

senyum nak berak pun cantik la...huhu

Hans said...

hahahaa
senyum nak berak tu kelakar
ekekekeke


P/S : Nak Minta tolong kamu sekejap. Segala kerjasama kamu sangat saya hargai :-)

1) Klik FB Like dekat entry nih.

2) Tolong comment lebih 7 perkataan dekat entri nih.

3) Kalau ada twitter tolong click button retweet.

http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans