Akademi Bola sepak AU2





Kepada sesiapa yang berminat, pengambilan masih terbuka. Jom ramai-ramai hantar anak belajar main bola sepak di Akademi Bola sepak AU2. Akademi ini berdaftar dengan FAS dan mempunyai jurulatih yang berpengalaman dalam mengendalikan latihan bolasepak.

Untuk keterangan lanjut boleh baca lampiran surat di bawah dan hubungi no. telefon jurulatih tertera.



Hubungi jurulatih berikut untuk keterangan lanjut:




Kampen Free Balls: bersama kita membantu KLIK untuk maklumat lanjut

6 comments:

Tina Othman said...

aa bagusnya ye, kurang2 budak2 takde lah melepak tak tentu hala kan

dayahdayah papejerlah said...

aman ngan tafa ensem nyerrr...:))

Terbang Bersamaku said...

bagus kecik2 dah joint team bola sepak, untung2 dpt gilap bakat mereka dari kecik utk dijadikan pelapis pasukan bola kita..

Aina said...

@Tina Othman
betul cakap tina.macam anak sy tu, melepak dalam rumah main game aje.lagi tak berkembang kalau tak diberi aktiviti sosial mcm tu..tambahan pulak dpt juga mengeluarkan peluh:)

Aina said...

@dayahdayah papejerlah

ensem ke? haha bahye pemain bola sepak ensem ni.biorlah tak ensem tapi hebat menyepak bola ke dalam gawang gol

Aina said...

@Terbang Bersamaku
Insha Allah...